Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5954Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Когут, О. С. | - |
| dc.contributor.author | Kogut, E. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-06-13T08:03:26Z | - |
| dc.date.available | 2019-06-13T08:03:26Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Когут О. С. Організація інтeнсивної потокової тeхнології відтворeння свинeй в умовах племзаводу / О. С. Когут // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції Житомирського національного агроекологічного університету. – Житомир, 2019. – С. 98-101. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5954 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Організація інтeнсивної потокової тeхнології відтворeння свинeй в умовах племзаводу | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 99-102.pdf | 451,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.