Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5954
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКогут, О. С.-
dc.contributor.authorKogut, E.-
dc.date.accessioned2019-06-13T08:03:26Z-
dc.date.available2019-06-13T08:03:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКогут О. С. Організація інтeнсивної потокової тeхнології відтворeння свинeй в умовах племзаводу / О. С. Когут // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції Житомирського національного агроекологічного університету. – Житомир, 2019. – С. 98-101.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5954-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОрганізація інтeнсивної потокової тeхнології відтворeння свинeй в умовах племзаводуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99-102.pdf451,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.