Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207
Назва: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції |
Автори: | Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : навчально-методичний комплекс для здобувачів вищої освіти денної форми навчання на 2019-2020 навчальний рік / уклад. В. Г. Федорчук. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 40 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НМКД 2019 - 2020 ТПЗСП.pdf | 311,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.