Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондар, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Bondar, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-10T06:43:42Z | - |
dc.date.available | 2019-10-10T06:43:42Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гігієна та санітарія харчових виробництв : робоча програма з варіативної дисципліни шифр за ОПП-ПП 06 для здобувачів вищої освіти денної форми навчання (3 курсу) на 2019-2020 навчальний рік. Галузь знань: 18 «Виробництво та технології», 1-го РВО, СВО: «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології», спеціалізація «Технологія харчування» / уклад. О. А. Бондар. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Гігієна та санітарія харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hihiiena ta sanitariia kharchovykh vyrobnytstv.pdf | 197,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.