Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297
Назва: Гігієна та санітарія харчових виробництв
Автори: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Гігієна та санітарія харчових виробництв : робоча програма з варіативної дисципліни шифр за ОПП-ПП 06 для здобувачів вищої освіти денної форми навчання (3 курсу) на 2019-2020 навчальний рік. Галузь знань: 18 «Виробництво та технології», 1-го РВО, СВО: «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології», спеціалізація «Технологія харчування» / уклад. О. А. Бондар. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 16 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hihiiena ta sanitariia kharchovykh vyrobnytstv.pdf197,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.