Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297
Title: Гігієна та санітарія харчових виробництв
Authors: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Issue Date: 2019
Citation: Гігієна та санітарія харчових виробництв : робоча програма з варіативної дисципліни шифр за ОПП-ПП 06 для здобувачів вищої освіти денної форми навчання (3 курсу) на 2019-2020 навчальний рік. Галузь знань: 18 «Виробництво та технології», 1-го РВО, СВО: «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології», спеціалізація «Технологія харчування» / уклад. О. А. Бондар. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 16 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hihiiena ta sanitariia kharchovykh vyrobnytstv.pdf197,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.