Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297
Title: | Гігієна та санітарія харчових виробництв |
Authors: | Бондар, Алла Олександрівна Bondar, Alla |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Гігієна та санітарія харчових виробництв : робоча програма з варіативної дисципліни шифр за ОПП-ПП 06 для здобувачів вищої освіти денної форми навчання (3 курсу) на 2019-2020 навчальний рік. Галузь знань: 18 «Виробництво та технології», 1-го РВО, СВО: «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології», спеціалізація «Технологія харчування» / уклад. О. А. Бондар. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 16 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hihiiena ta sanitariia kharchovykh vyrobnytstv.pdf | 197,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.