Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334
Назва: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Ключові слова: Визначення забійної маси
маса субпродуктів
маса оброблених субпродуктів
переробка технічної сировини
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення лабораторно-практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" / уклад. Л. О. Стріха, О. І. Петрова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 38 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia miasa, miasoproduktiv ta ryby.pdf379,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.