Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6369
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorКім, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorKim, Nataliya-
dc.contributor.authorДоценко, Наталія Андріївна-
dc.contributor.authorDotsenko, Nataliya-
dc.contributor.authorНоринський, Олексій Ігорович-
dc.contributor.authorNorinskiy, Aleksey-
dc.date.accessioned2020-01-24T12:40:55Z-
dc.date.available2020-01-24T12:40:55Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва (проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва) [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної та заочної форм навчання / уклад. : О. А. Горбенко, Н. І. Кім, Н. А. Доценко, О. І. Норинський. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 36 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6369-
dc.description.abstractНавчальна дисципліна «Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва», як складова частина ОПП підготовки бакалаврів спеціальності204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ґрунтується на знаннях здобувачів вищої освіти, отриманих з вищої математики, прикладної зоології, фізики, обчислювальної техніки і програмування, фізіології сільськогосподарських тварин, основ екології та охорони праці.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectметоди розрахунку скотомісцьuk_UA
dc.subjectтехнічні умовиuk_UA
dc.subjectпроектування підприємствuk_UA
dc.subjectрозміри тваринницьких приміщеньuk_UA
dc.titleНарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва (проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Narysna heometriia ta proektuvannia.pdf864,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.