Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6369
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.contributor.author | Кім, Наталія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Kim, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Доценко, Наталія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Dotsenko, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Норинський, Олексій Ігорович | - |
dc.contributor.author | Norinskiy, Aleksey | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-24T12:40:55Z | - |
dc.date.available | 2020-01-24T12:40:55Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва (проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва) [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної та заочної форм навчання / уклад. : О. А. Горбенко, Н. І. Кім, Н. А. Доценко, О. І. Норинський. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 36 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6369 | - |
dc.description.abstract | Навчальна дисципліна «Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва», як складова частина ОПП підготовки бакалаврів спеціальності204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ґрунтується на знаннях здобувачів вищої освіти, отриманих з вищої математики, прикладної зоології, фізики, обчислювальної техніки і програмування, фізіології сільськогосподарських тварин, основ екології та охорони праці. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | методи розрахунку скотомісць | uk_UA |
dc.subject | технічні умови | uk_UA |
dc.subject | проектування підприємств | uk_UA |
dc.subject | розміри тваринницьких приміщень | uk_UA |
dc.title | Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва (проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва) | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Narysna heometriia ta proektuvannia.pdf | 864,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.