Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6369
Назва: Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва (проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва)
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Кім, Наталія Ігорівна
Kim, Nataliya
Доценко, Наталія Андріївна
Dotsenko, Nataliya
Норинський, Олексій Ігорович
Norinskiy, Aleksey
Ключові слова: методи розрахунку скотомісць
технічні умови
проектування підприємств
розміри тваринницьких приміщень
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва (проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва) [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної та заочної форм навчання / уклад. : О. А. Горбенко, Н. І. Кім, Н. А. Доценко, О. І. Норинський. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 36 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна «Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва», як складова частина ОПП підготовки бакалаврів спеціальності204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ґрунтується на знаннях здобувачів вищої освіти, отриманих з вищої математики, прикладної зоології, фізики, обчислювальної техніки і програмування, фізіології сільськогосподарських тварин, основ екології та охорони праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6369
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Narysna heometriia ta proektuvannia.pdf864,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.