Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6369
Title: | Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва (проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва) |
Authors: | Горбенко, Олена Андріївна Gorbenko, Elena Кім, Наталія Ігорівна Kim, Nataliya Доценко, Наталія Андріївна Dotsenko, Nataliya Норинський, Олексій Ігорович Norinskiy, Aleksey |
Keywords: | методи розрахунку скотомісць технічні умови проектування підприємств розміри тваринницьких приміщень |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва (проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва) [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної та заочної форм навчання / уклад. : О. А. Горбенко, Н. І. Кім, Н. А. Доценко, О. І. Норинський. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 36 с. |
Abstract: | Навчальна дисципліна «Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва», як складова частина ОПП підготовки бакалаврів спеціальності204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ґрунтується на знаннях здобувачів вищої освіти, отриманих з вищої математики, прикладної зоології, фізики, обчислювальної техніки і програмування, фізіології сільськогосподарських тварин, основ екології та охорони праці. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6369 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Narysna heometriia ta proektuvannia.pdf | 864,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.