Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФисенко, Інна Анатоліївна-
dc.contributor.authorFysenko, Ynna-
dc.contributor.editorПустова Ольга Григорівна, редактор-
dc.contributor.editorТкаченко Діна Віталіївна, редактор-
dc.date.accessioned2020-01-27T14:04:30Z-
dc.date.available2020-01-27T14:04:30Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРіпак – культура необмежених можливостей : рек. по- кажч. літ. / уклад. . І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6390-
dc.description.abstractРіпак – універсально корисна культура , яка добре себе зарекомендувала. Розрізняють 2 форми: ріпак ярий (кольза) і ріпак озимий, який має основне значення. Насіння ріпаку містить 48 – 52 % олії, що її використовують у лакофарбовій, миловарній, харчовій (маргариновій) та інших галузях промисловості. Макуху після пропарювання згодовують худобі. Ріпак озимий вирощують також на зелений корм. Посіви ріпаку в Україні у ХХ-му столітті значно зменшилися (1940 – 91200, 1966 – 5700 га), однак у XXI столітті знову зросли.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРіпак – культура необмежених можливостейuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
web_Ripak_2019.pdf785,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.