Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6390
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фисенко, Інна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Fysenko, Ynna | - |
dc.contributor.editor | Пустова Ольга Григорівна, редактор | - |
dc.contributor.editor | Ткаченко Діна Віталіївна, редактор | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-27T14:04:30Z | - |
dc.date.available | 2020-01-27T14:04:30Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Ріпак – культура необмежених можливостей : рек. по- кажч. літ. / уклад. . І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6390 | - |
dc.description.abstract | Ріпак – універсально корисна культура , яка добре себе зарекомендувала. Розрізняють 2 форми: ріпак ярий (кольза) і ріпак озимий, який має основне значення. Насіння ріпаку містить 48 – 52 % олії, що її використовують у лакофарбовій, миловарній, харчовій (маргариновій) та інших галузях промисловості. Макуху після пропарювання згодовують худобі. Ріпак озимий вирощують також на зелений корм. Посіви ріпаку в Україні у ХХ-му столітті значно зменшилися (1940 – 91200, 1966 – 5700 га), однак у XXI столітті знову зросли. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Ріпак – культура необмежених можливостей | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
web_Ripak_2019.pdf | 785,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.