Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6390
Назва: Ріпак – культура необмежених можливостей
Автори: Фисенко, Інна Анатоліївна
Fysenko, Ynna
Пустова Ольга Григорівна, редактор
Ткаченко Діна Віталіївна, редактор
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Ріпак – культура необмежених можливостей : рек. по- кажч. літ. / уклад. . І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 48 с.
Короткий огляд (реферат): Ріпак – універсально корисна культура , яка добре себе зарекомендувала. Розрізняють 2 форми: ріпак ярий (кольза) і ріпак озимий, який має основне значення. Насіння ріпаку містить 48 – 52 % олії, що її використовують у лакофарбовій, миловарній, харчовій (маргариновій) та інших галузях промисловості. Макуху після пропарювання згодовують худобі. Ріпак озимий вирощують також на зелений корм. Посіви ріпаку в Україні у ХХ-му столітті значно зменшилися (1940 – 91200, 1966 – 5700 га), однак у XXI столітті знову зросли.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6390
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
web_Ripak_2019.pdf785,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.