Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6390
Назва: | Ріпак – культура необмежених можливостей |
Автори: | Фисенко, Інна Анатоліївна Fysenko, Ynna Пустова Ольга Григорівна, редактор Ткаченко Діна Віталіївна, редактор |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Ріпак – культура необмежених можливостей : рек. по- кажч. літ. / уклад. . І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | Ріпак – універсально корисна культура , яка добре себе зарекомендувала. Розрізняють 2 форми: ріпак ярий (кольза) і ріпак озимий, який має основне значення. Насіння ріпаку містить 48 – 52 % олії, що її використовують у лакофарбовій, миловарній, харчовій (маргариновій) та інших галузях промисловості. Макуху після пропарювання згодовують худобі. Ріпак озимий вирощують також на зелений корм. Посіви ріпаку в Україні у ХХ-му столітті значно зменшилися (1940 – 91200, 1966 – 5700 га), однак у XXI столітті знову зросли. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6390 |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
web_Ripak_2019.pdf | 785,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.