Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512
Title: Технологія виробництва продуктів бджільництва
Authors: Іванова, Віра Дмитрівна
Ivanova, Vira
Keywords: перспектива розвитку бджільництва
Типи вуликів
утримання бджолиних сімей
виробництво меду
отримання квіткового пилку
отримання прополісу
Issue Date: 2020
Citation: Технологія виробництва продуктів бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійних робіт і виконання контрольних завдань здобувачам вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 204- "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с.
Abstract: В сучасний період бджільництво є найбільш розповсюдженої галуззю сільського господарства. Від бджіл одержують цінний дієтичний і лікувальний продукт мед і не менш важливий – віск, який використовується в бджільництві, а також в промисловості. Крім основних продуктів від бджіл отримують маточне молочко, квітковий пилок, пергу, прополіс, бджолину отруту, гомогенат трутневих личинок, підмор бджіл. Більшість з цих продуктів застосовуються в якості лікувальних препаратів.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktiv bdzhilnytstva.pdf418,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.