Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Віра Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-21T10:50:57Z | - |
dc.date.available | 2020-02-21T10:50:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продуктів бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійних робіт і виконання контрольних завдань здобувачам вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 204- "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512 | - |
dc.description.abstract | В сучасний період бджільництво є найбільш розповсюдженої галуззю сільського господарства. Від бджіл одержують цінний дієтичний і лікувальний продукт мед і не менш важливий – віск, який використовується в бджільництві, а також в промисловості. Крім основних продуктів від бджіл отримують маточне молочко, квітковий пилок, пергу, прополіс, бджолину отруту, гомогенат трутневих личинок, підмор бджіл. Більшість з цих продуктів застосовуються в якості лікувальних препаратів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | перспектива розвитку бджільництва | uk_UA |
dc.subject | Типи вуликів | uk_UA |
dc.subject | утримання бджолиних сімей | uk_UA |
dc.subject | виробництво меду | uk_UA |
dc.subject | отримання квіткового пилку | uk_UA |
dc.subject | отримання прополісу | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продуктів бджільництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktiv bdzhilnytstva.pdf | 418,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.