Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванова, Віра Дмитрівна-
dc.contributor.authorIvanova, Vira-
dc.date.accessioned2020-02-21T10:50:57Z-
dc.date.available2020-02-21T10:50:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продуктів бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійних робіт і виконання контрольних завдань здобувачам вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 204- "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512-
dc.description.abstractВ сучасний період бджільництво є найбільш розповсюдженої галуззю сільського господарства. Від бджіл одержують цінний дієтичний і лікувальний продукт мед і не менш важливий – віск, який використовується в бджільництві, а також в промисловості. Крім основних продуктів від бджіл отримують маточне молочко, квітковий пилок, пергу, прополіс, бджолину отруту, гомогенат трутневих личинок, підмор бджіл. Більшість з цих продуктів застосовуються в якості лікувальних препаратів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectперспектива розвитку бджільництваuk_UA
dc.subjectТипи вуликівuk_UA
dc.subjectутримання бджолиних сімейuk_UA
dc.subjectвиробництво медуuk_UA
dc.subjectотримання квіткового пилкуuk_UA
dc.subjectотримання прополісуuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продуктів бджільництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktiv bdzhilnytstva.pdf418,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.