Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512
Назва: | Технологія виробництва продуктів бджільництва |
Автори: | Іванова, Віра Дмитрівна Ivanova, Vira |
Ключові слова: | перспектива розвитку бджільництва Типи вуликів утримання бджолиних сімей виробництво меду отримання квіткового пилку отримання прополісу |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продуктів бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійних робіт і виконання контрольних завдань здобувачам вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 204- "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с. |
Короткий огляд (реферат): | В сучасний період бджільництво є найбільш розповсюдженої галуззю сільського господарства. Від бджіл одержують цінний дієтичний і лікувальний продукт мед і не менш важливий – віск, який використовується в бджільництві, а також в промисловості. Крім основних продуктів від бджіл отримують маточне молочко, квітковий пилок, пергу, прополіс, бджолину отруту, гомогенат трутневих личинок, підмор бджіл. Більшість з цих продуктів застосовуються в якості лікувальних препаратів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktiv bdzhilnytstva.pdf | 418,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.