Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6568
Назва: | Основи фахової діяльності |
Автори: | Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Калиниченко Г. І. Основи фахової діяльності [Електронний ресурс] : курс лекцій / Г. І. Калиниченко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 162 с. |
Короткий огляд (реферат): | В курсі лекцій розглянуто мету і завдання курсу; історію зооінженерної науки, освіти і практики; надається кваліфікаційна характеристика фахівця - технолога тваринництва і його вплив на науково-технічний прогрес галузі; визначається структура продуктивного тваринництва в Україні та світі, його значення у житті людини; аналізуються форми наукової діяльності, освітні технології, що застосовуються у вищих навчальних закладах, організація науково-дослідної роботи студентів, історія і значення бібліотекознавства тощо. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6568 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
osnovy_fakhovoi diialnosti.pdf | 965,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.