Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6568
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.date.accessioned2020-03-31T08:20:06Z-
dc.date.available2020-03-31T08:20:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКалиниченко Г. І. Основи фахової діяльності [Електронний ресурс] : курс лекцій / Г. І. Калиниченко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 162 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6568-
dc.description.abstractВ курсі лекцій розглянуто мету і завдання курсу; історію зооінженерної науки, освіти і практики; надається кваліфікаційна характеристика фахівця - технолога тваринництва і його вплив на науково-технічний прогрес галузі; визначається структура продуктивного тваринництва в Україні та світі, його значення у житті людини; аналізуються форми наукової діяльності, освітні технології, що застосовуються у вищих навчальних закладах, організація науково-дослідної роботи студентів, історія і значення бібліотекознавства тощо. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОснови фахової діяльностіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osnovy_fakhovoi diialnosti.pdf965,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.