Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6568
Назва: Основи фахової діяльності
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Калиниченко Г. І. Основи фахової діяльності [Електронний ресурс] : курс лекцій / Г. І. Калиниченко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 162 с.
Короткий огляд (реферат): В курсі лекцій розглянуто мету і завдання курсу; історію зооінженерної науки, освіти і практики; надається кваліфікаційна характеристика фахівця - технолога тваринництва і його вплив на науково-технічний прогрес галузі; визначається структура продуктивного тваринництва в Україні та світі, його значення у житті людини; аналізуються форми наукової діяльності, освітні технології, що застосовуються у вищих навчальних закладах, організація науково-дослідної роботи студентів, історія і значення бібліотекознавства тощо. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6568
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osnovy_fakhovoi diialnosti.pdf965,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.