Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600
Title: Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки
Other Titles: Biologically active substances in cans of black currant berries under complex processing
Authors: Осокіна, Н. М.
Герасимчук, О. П.
Костецька, К. В.
Osokina, N.
Herasymchuk, О.
Kostetska, К.
Keywords: чорна смородина
біологічно активні речовини
амінокислоти
желе
конфітюр
black currant
biologically active substances
amino acids
jellies
confitures
Issue Date: 2019
Citation: Осокіна Н. М. Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки / Н. М. Осокіна, О. П. Герасимчук, К. В. Костецька // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103). - С. 44-51.
Abstract: Статтю присвячено вивченню біологічно цінних речовин плодів чорної смородини, а саме – вмісту аскорбінової кислоти, поліфенольних речовин, амінокислот. Досліджено їх збереженість під час приготування продуктів комплексної та безвідходної переробки плодів чорної смородини та процеси їх перетворення під впливом термічної обробки.
The article is devoted to the study of biologically valuable substances of blackcurrant fruit, namely, the content of ascorbic acid, polyphenolic substances, amino acids. Their conservation during the preparation of products of complex and non-waste processing of black currant fruits and their transformation processes under the influence of heat treatment has been investigated.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n103v3r2019osokina.pdf494,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.