Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600
Title: | Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки |
Other Titles: | Biologically active substances in cans of black currant berries under complex processing |
Authors: | Осокіна, Н. М. Герасимчук, О. П. Костецька, К. В. Osokina, N. Herasymchuk, О. Kostetska, К. |
Keywords: | чорна смородина біологічно активні речовини амінокислоти желе конфітюр black currant biologically active substances amino acids jellies confitures |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Осокіна Н. М. Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки / Н. М. Осокіна, О. П. Герасимчук, К. В. Костецька // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103). - С. 44-51. |
Abstract: | Статтю присвячено вивченню біологічно цінних речовин плодів чорної смородини, а саме – вмісту
аскорбінової кислоти, поліфенольних речовин, амінокислот. Досліджено їх збереженість під час
приготування продуктів комплексної та безвідходної переробки плодів чорної смородини та процеси їх
перетворення під впливом термічної обробки. The article is devoted to the study of biologically valuable substances of blackcurrant fruit, namely, the content of ascorbic acid, polyphenolic substances, amino acids. Their conservation during the preparation of products of complex and non-waste processing of black currant fruits and their transformation processes under the influence of heat treatment has been investigated. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
n103v3r2019osokina.pdf | 494,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.