Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осокіна, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Герасимчук, О. П. | - |
dc.contributor.author | Костецька, К. В. | - |
dc.contributor.author | Osokina, N. | - |
dc.contributor.author | Herasymchuk, О. | - |
dc.contributor.author | Kostetska, К. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-30T05:45:37Z | - |
dc.date.available | 2020-04-30T05:45:37Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Осокіна Н. М. Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки / Н. М. Осокіна, О. П. Герасимчук, К. В. Костецька // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103). - С. 44-51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600 | - |
dc.description.abstract | Статтю присвячено вивченню біологічно цінних речовин плодів чорної смородини, а саме – вмісту аскорбінової кислоти, поліфенольних речовин, амінокислот. Досліджено їх збереженість під час приготування продуктів комплексної та безвідходної переробки плодів чорної смородини та процеси їх перетворення під впливом термічної обробки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article is devoted to the study of biologically valuable substances of blackcurrant fruit, namely, the content of ascorbic acid, polyphenolic substances, amino acids. Their conservation during the preparation of products of complex and non-waste processing of black currant fruits and their transformation processes under the influence of heat treatment has been investigated. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | чорна смородина | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | желе | uk_UA |
dc.subject | конфітюр | uk_UA |
dc.subject | black currant | uk_UA |
dc.subject | biologically active substances | uk_UA |
dc.subject | amino acids | uk_UA |
dc.subject | jellies | uk_UA |
dc.subject | confitures | uk_UA |
dc.title | Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки | uk_UA |
dc.title.alternative | Biologically active substances in cans of black currant berries under complex processing | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n103v3r2019osokina.pdf | 494,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.