Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600
Назва: Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки
Інші назви: Biologically active substances in cans of black currant berries under complex processing
Автори: Осокіна, Н. М.
Герасимчук, О. П.
Костецька, К. В.
Osokina, N.
Herasymchuk, О.
Kostetska, К.
Ключові слова: чорна смородина
біологічно активні речовини
амінокислоти
желе
конфітюр
black currant
biologically active substances
amino acids
jellies
confitures
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Осокіна Н. М. Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки / Н. М. Осокіна, О. П. Герасимчук, К. В. Костецька // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103). - С. 44-51.
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено вивченню біологічно цінних речовин плодів чорної смородини, а саме – вмісту аскорбінової кислоти, поліфенольних речовин, амінокислот. Досліджено їх збереженість під час приготування продуктів комплексної та безвідходної переробки плодів чорної смородини та процеси їх перетворення під впливом термічної обробки.
The article is devoted to the study of biologically valuable substances of blackcurrant fruit, namely, the content of ascorbic acid, polyphenolic substances, amino acids. Their conservation during the preparation of products of complex and non-waste processing of black currant fruits and their transformation processes under the influence of heat treatment has been investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n103v3r2019osokina.pdf494,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.