Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, Helen | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-28T06:43:06Z | - |
dc.date.available | 2020-05-28T06:43:06Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко О. О. Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : конспект лекцій / О. О. Кравченко. - Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 112 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918 | - |
dc.description.abstract | В конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормів. Призначений для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Зберігання та контроль якості кормів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КУРС ЛК ЗКЯК 2018 перев..pdf | 803,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.