Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918
Назва: | Зберігання та контроль якості кормів |
Автори: | Кравченко, Олена Олександрівна Кравченко, Елена Александровна Kravchenko, Helen |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Кравченко О. О. Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : конспект лекцій / О. О. Кравченко. - Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 112 с. |
Короткий огляд (реферат): | В конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормів. Призначений для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КУРС ЛК ЗКЯК 2018 перев..pdf | 803,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.