Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918
Title: Зберігання та контроль якості кормів
Authors: Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Кравченко О. О. Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : конспект лекцій / О. О. Кравченко. - Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 112 с.
Abstract: В конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормів. Призначений для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КУРС ЛК ЗКЯК 2018 перев..pdf803,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.