Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6921
Назва: Зберігання та контроль якості кормів
Автори: Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком.для виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2020. – 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6921
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТ.ЛБ ЗКЯК 2020.pdf789,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.