Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6928
Назва: | Порівняльна оцінка шкіряної сировини бугайців м’ясних порід в умовах Півночі України |
Інші назви: | Comparative estimation of leather raw materials of bugay meat breeds in the conditions of the North of Ukraine |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena |
Ключові слова: | спеціалізовані м’ясні породи велика рогата худоба шкіра бугайці порода туша specialized beef breeds cattle skin bug breed carcass |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Порівняльна оцінка шкіряної сировини бугайців м’ясних порід в умовах Півночі України / О. І. Петрова, В. В. Попсуй, О. В. Корж, В. О. Опара // Таврійський науковий вісник: Науковий журнал. Серія: "Тваринництво, кормовиробництво, збереження та переробка сільськогосподарської продукції". – 2018. - Вип. 99. – С. 199–204. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено результати досліджень технологічних властивостей шкіряної сировини бугайців спеціалізованих м’ясних порід, які вирощуються на Півночі України. Породна належність бугайців впливала на якість шкіряної сировини. Шкури тварин, які належали до порід Поліська м’ясна, Південна м’ясна, Шароле, Абердин-ангус, віднесено до категорії важких, а за площею, товщиною, хімічним складом виявлені певні розбіжності. The article presents the results of investigations of technological properties of Bugay leather raw materials of specialized breed of meat breeds grown in the North of Ukraine. The origin of the Bugites influenced the quality of leather raw materials. Animal skins belonging to the rocks: Polissya meat, Southern meat, Charolais, Aberdeen – angus, classified as heavy, but certain differences were detected in area, thickness, chemical composition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6928 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
193-198.pdf | 1,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.