Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7146
Title: | Дослідження темпераменту студентів та його значення для оптимізації адаптаційного процесу |
Authors: | Гула, Лариса Вікторівна, науковий керівник Гула, Лариса Викторивна, научный руководитель Gula, Larysa, scientific director Тимоша, Ю. В. Tymosha, Yu. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Тимоша Ю. В. Дослідження темпераменту студентів та його значення для оптимізації адаптаційного процесу / Ю. В. Тимоша // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали 32-ї студентської науково-теоретичної конференції, 18-20 березня 2020 р., Миколаїв / Інженерно- енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2020. - С. 154-158. |
Abstract: | В статті проаналізовано результати експериментального дослідження властивостей темпераменту за методикою Г. Айзенка, проведено аналіз виявлених характеристик, запропоновано рекомендації, котрі спрямовані на використання його кращих сторін і нівелювання недоліків при адаптуванні студентів першого курсу закладів вищої освіти до навчального процесу. The results of the experimental study of temperament properties according to the method of G. Eysenko are analyzed in the article, the analysis of the revealed characteristics is offered, the recommendations aimed at the use of its best sides and the elimination of defects in the adaptation of the students of the first year of higher education institutions to the educational process are offered. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7146 |
Appears in Collections: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2020 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ychast_conf_2020-46.pdf | 197,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.