Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253
Назва: | Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
Автори: | Нежлукченко, Тетяна Іванівна Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail Китаєва, Алла Павлівна Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan Іванова, Віра Дмитрівна Ivanova, Vira |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] / уклад. : Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, А. П. Китаєва, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дан. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 28 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Prohrama_Tekhnolohiia vyrobnytstva.pdf | 331,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.