Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570
Назва: Технологія консервування плодів і овочів
Автори: Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Технологія консервування плодів і овочів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти галузі знань 18 - "Виробництво та технології" 1-го РВО, СВО "Бакалавр" - освітня спеціальність 181 - "Харчові технології", кваліфікація "Інженер-технолог" / уклад. Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 53 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia konservuvannia plodiv i ovochiv.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.