Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Title: Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями
Качественные показатели колбасных изделий из говядины, изготовленных по разным технологиям
Qualitative indicators of beef sausage made with different technologies
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Keywords: Ковбасні вироби
зовнішній вигляд
колір на розрізі
смак
аромат
активна кислотність
органолептичні показники
регульоване газове середовище
Колбасные изделия
внешний вид
цвет на разрезе
вкус
аромат
активная кислотность
органолептические показатели
регулируемая газовая среда
Meats
appearance
color
the cut
taste
aroma active acidity
organoleptic
adjustable gasenvironment
Issue Date: 2011
Publisher: Миколаївський державний аграрний університет
Citation: Стріха Л. О. Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв, 2011. – Вип. 4, Т. 3, Ч. 1. - С. 108-111.
Abstract: Оцінено якісні показники сосисок, виготовлених за традиційною технологією, та оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники протягом 20 діб зберігання
Оценено качественные показатели сосисок, изготовленных по традиционной технологии, и обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, сохраняли высокие качественные показателитечение 20 суток хранения
Reviewed qualitative indicators sausages made by traditional technology, and processed in controlled atmosphere. Proved that the sausages are made using innovative technology, maintain high quality performanceduring 20 days of storage
URI: http://hdl.handle.net/123456789/767
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2011. - Вип. 4 (63). - Т. 3 . - Ч. 1.
Статті (Факультет ТВППТСБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.