Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7879
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.contributor.author | Кислянка, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-07T07:38:40Z | - |
dc.date.available | 2020-09-07T07:38:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Дудяк І. В., Кислянка Н. П. Використання знежиреного обліпихового шроту для підвищення харчової цінності хліба // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 158-159. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7879 | - |
dc.title | Використання знежиреного обліпихового шроту для підвищення харчової цінності хліба | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
158-159.pdf | 242,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.