Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7879
Title: | Використання знежиреного обліпихового шроту для підвищення харчової цінності хліба |
Authors: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan Кислянка, Н. П. |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Дудяк І. В., Кислянка Н. П. Використання знежиреного обліпихового шроту для підвищення харчової цінності хліба // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 158-159. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7879 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет агротехнологій) Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
158-159.pdf | 242,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.