Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7885
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Валентина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Valentina | - |
dc.contributor.author | Льоткіна, Т. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-07T08:30:12Z | - |
dc.date.available | 2020-09-07T08:30:12Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Федорчук В. Г., Льоткіна Т. Є. Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пасти // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 187-190 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7885 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пасти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
187-190.pdf | 290,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.