Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7885
Title: Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пасти
Authors: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Льоткіна, Т. Є.
Issue Date: 2020
Citation: Федорчук В. Г., Льоткіна Т. Є. Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пасти // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 187-190
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7885
Appears in Collections:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
187-190.pdf290,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.