Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7885| Title: | Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пасти |
| Authors: | Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina Льоткіна, Т. Є. |
| Issue Date: | 2020 |
| Citation: | Федорчук В. Г., Льоткіна Т. Є. Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пасти // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 187-190 |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7885 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет агротехнологій) Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 187-190.pdf | 290,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.