Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7886
Назва: Переробка, зберігання і використання цукрового буряку
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Кузьменко, А. М.
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Федорчук В. Г., Кузьменко А. М. Переробка, зберігання і використання цукрового буряку // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 190-192.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7886
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
190-192.pdf338,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.