Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2020-10-02T08:36:32Z-
dc.date.available2020-10-02T08:36:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 35 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_zberihannia_pererobky.pdf393,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.