Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-02T08:36:32Z | - |
dc.date.available | 2020-10-02T08:36:32Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 35 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_zberihannia_pererobky.pdf | 393,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.