Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924
Title: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Issue Date: 2020
Citation: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 35 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia_zberihannia_pererobky.pdf393,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.