Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924
Title: | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва |
Authors: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 35 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_zberihannia_pererobky.pdf | 393,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.