Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924
Назва: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва
Автори: Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 35 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_zberihannia_pererobky.pdf393,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.