Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067
Title: | Основи фізіології харчування |
Authors: | Пшиченко, Вікторія Вікторівна Рукавиця, Анастасія Андріївна Rukavitsa, Anastasiya |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Основи фізіології харчування : метод .реком. для виконання лабораторно - практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : В. В. Пшиченко, А. А. Рукавиця. Миколаїв : МНАУ, 2020. 124 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Osnovy fiziolohii kharchuvannia.pdf | 903,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.