Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067
Title: Основи фізіології харчування
Authors: Пшиченко, Вікторія Вікторівна
Рукавиця, Анастасія Андріївна
Rukavitsa, Anastasiya
Issue Date: 2020
Citation: Основи фізіології харчування : метод .реком. для виконання лабораторно - практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : В. В. Пшиченко, А. А. Рукавиця. Миколаїв : МНАУ, 2020. 124 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osnovy fiziolohii kharchuvannia.pdf903,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.