Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067
Назва: | Основи фізіології харчування |
Автори: | Пшиченко, Вікторія Вікторівна Рукавиця, Анастасія Андріївна Rukavitsa, Anastasiya |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Основи фізіології харчування : метод .реком. для виконання лабораторно - практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : В. В. Пшиченко, А. А. Рукавиця. Миколаїв : МНАУ, 2020. 124 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osnovy fiziolohii kharchuvannia.pdf | 903,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.