Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376
Назва: | Біолого-екологічні особливості овочевих культур |
Автори: | Нікончук, Наталія Володимирівна Nikonchuk, Nataliya Ткачова, Євгенія Сергіївна Tkahceva, Evgenia Дробітько, Антоніна Вікторівна Drobitko, Antonina Кузьома, Віталій Вікторович Kuz'oma, Vitaliy Біліченко, Олександр Степанович Bilichenko, Alexander |
Ключові слова: | коренеплоди овочеві культури цибулеві класифікація овочевих культур |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Біолого-екологічні особливості овочевих культур : навчальний посібник / Нікончук Н. В. та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 407 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник присвячений аналізу біологічних особливостей овочевих рослин. Всебічно розкриті питання класифікації та короткої характеристики родів і видів овочів, які використовуються у виробництві і наукових дослідженнях, розглянуто їх основні морфологічні та фізіологічні властивості. Навчальний посібник надруковано за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA) та Благодійною організацією Благодійним фондом «ЛАСКА». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Біолого-екологічні особливості овочевих культур.pdf | 27,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.