Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСаламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSalamatina, Olga, scientific director-
dc.contributor.authorSviatelyk, K.-
dc.contributor.authorСвятелик, К.-
dc.date.accessioned2021-02-10T09:18:55Z-
dc.date.available2021-02-10T09:18:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446-
dc.descriptionSviatelyk K. Use of food additives: classification and danger = Використання харчових добавок: класифікація та небезпечність // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 123-127.uk_UA
dc.description.abstractВ статті розкриваються типи та функції харчових добавок, їх вплив на здоров`я людини.uk_UA
dc.description.abstractThe article reveals the types and functions of dietary supplements, their impact on human health.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectфункції харчових добавокuk_UA
dc.subjectвплив харчових добавокuk_UA
dc.subjectfood additiveuk_UA
dc.subjectfunctions of food additivesuk_UA
dc.subjecteffects of food additivesuk_UA
dc.titleUse of food additives: classification and dangeruk_UA
dc.title.alternativeВикористання харчових добавок: класифікація та небезпечністьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
123-127.pdf314,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.