Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446
Title: Use of food additives: classification and danger
Other Titles: Використання харчових добавок: класифікація та небезпечність
Authors: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Sviatelyk, K.
Святелик, К.
Keywords: харчові добавки
функції харчових добавок
вплив харчових добавок
food additive
functions of food additives
effects of food additives
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: В статті розкриваються типи та функції харчових добавок, їх вплив на здоров`я людини.
The article reveals the types and functions of dietary supplements, their impact on human health.
Description: Sviatelyk K. Use of food additives: classification and danger = Використання харчових добавок: класифікація та небезпечність // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 123-127.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446
Appears in Collections:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123-127.pdf314,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.