Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446
Title: | Use of food additives: classification and danger |
Other Titles: | Використання харчових добавок: класифікація та небезпечність |
Authors: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Sviatelyk, K. Святелик, К. |
Keywords: | харчові добавки функції харчових добавок вплив харчових добавок food additive functions of food additives effects of food additives |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | В статті розкриваються типи та функції харчових добавок, їх вплив на здоров`я людини. The article reveals the types and functions of dietary supplements, their impact on human health. |
Description: | Sviatelyk K. Use of food additives: classification and danger = Використання харчових добавок: класифікація та небезпечність // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 123-127. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446 |
Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
123-127.pdf | 314,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.