Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446
Назва: | Use of food additives: classification and danger |
Інші назви: | Використання харчових добавок: класифікація та небезпечність |
Автори: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Sviatelyk, K. Святелик, К. |
Ключові слова: | харчові добавки функції харчових добавок вплив харчових добавок food additive functions of food additives effects of food additives |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | В статті розкриваються типи та функції харчових добавок, їх вплив на здоров`я людини. The article reveals the types and functions of dietary supplements, their impact on human health. |
Опис: | Sviatelyk K. Use of food additives: classification and danger = Використання харчових добавок: класифікація та небезпечність // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 123-127. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
123-127.pdf | 314,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.