Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467
Назва: Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Автори: Нежлукченко, Тетяна Іванівна
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Китаєва, Алла Павлівна
Kitaeva, A.
Іванова, Віра Дмитрівна
Ivanova, Vira
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. : Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, А. П. Китаєва, В. Д. Іванова, М. І. Гиль. Миколаїв : МНАУ, 2020. 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykonannia vypusknoi kvalifikatsiinoi roboty.pdf477,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.