Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНежлукченко, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.contributor.authorКитаєва, Алла Павлівна-
dc.contributor.authorKitaeva, A.-
dc.contributor.authorІванова, Віра Дмитрівна-
dc.contributor.authorIvanova, Vira-
dc.contributor.authorГиль, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorGill, Mikhail-
dc.date.accessioned2021-02-12T07:57:33Z-
dc.date.available2021-02-12T07:57:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. : Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, А. П. Китаєва, В. Д. Іванова, М. І. Гиль. Миколаїв : МНАУ, 2020. 36 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykonannia vypusknoi kvalifikatsiinoi roboty.pdf477,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.