Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467| Title: | Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" |
| Authors: | Нежлукченко, Тетяна Іванівна Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan Китаєва, Алла Павлівна Kitaeva, A. Іванова, Віра Дмитрівна Ivanova, Vira Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail |
| Issue Date: | 2020 |
| Citation: | Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. : Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, А. П. Китаєва, В. Д. Іванова, М. І. Гиль. Миколаїв : МНАУ, 2020. 36 с. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| vykonannia vypusknoi kvalifikatsiinoi roboty.pdf | 477,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.