Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467
Title: Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Authors: Нежлукченко, Тетяна Іванівна
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Китаєва, Алла Павлівна
Kitaeva, A.
Іванова, Віра Дмитрівна
Ivanova, Vira
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Issue Date: 2020
Citation: Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. : Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, А. П. Китаєва, В. Д. Іванова, М. І. Гиль. Миколаїв : МНАУ, 2020. 36 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vykonannia vypusknoi kvalifikatsiinoi roboty.pdf477,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.