Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467| Назва: | Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" |
| Автори: | Нежлукченко, Тетяна Іванівна Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan Китаєва, Алла Павлівна Kitaeva, A. Іванова, Віра Дмитрівна Ivanova, Vira Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. : Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, А. П. Китаєва, В. Д. Іванова, М. І. Гиль. Миколаїв : МНАУ, 2020. 36 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8467 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| vykonannia vypusknoi kvalifikatsiinoi roboty.pdf | 477,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.