Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510
Назва: | Технологія виробництва борошна |
Автори: | Заволока, К. С. Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Опис: | Заволока К. С., Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25-27 листопада 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 57-59. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510 |
Розташовується у зібраннях: | Перлини степового краю - 2020 Статті (Факультет агротехнологій) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
57-59.pdf | 268,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.