Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510
Title: Технологія виробництва борошна
Authors: Заволока, К. С.
Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Description: Заволока К. С., Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25-27 листопада 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 57-59.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510
Appears in Collections:Перлини степового краю - 2020
Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57-59.pdf268,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.