Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заволока, К. С. | - |
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-15T13:50:00Z | - |
dc.date.available | 2021-02-15T13:50:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510 | - |
dc.description | Заволока К. С., Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25-27 листопада 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 57-59. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Перлини степового краю - 2020 Статті (Факультет агротехнологій) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
57-59.pdf | 268,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.